Ontdek ECD CARE4 - Registreer je voor onze webinar!

Zorginhoudelijke documenten, altijd binnen handbereik.

Inzicht in de meest actuele informatie.

Documentenbeheer

Essentiële documenten direct inzichtelijk

Het ondersteuningsplan is één van de meest essentiële documenten die je nodig hebt bij de begeleiding van je cliënt. Hier staan immers alle afspraken tussen je cliënt en alle betrokken behandelaars. Vanzelfsprekend moet je makkelijk kunnen beschikken over het plan. Ook om eventuele wijzigingen in afspraken snel te kunnen doorvoeren.

Ik wil meer informatie

Documentenbeheer

Altijd de laatste versie van het ondersteuningsplan

Als je op zoek bent naar een document dan vind je deze snel terug via het documentenbeheer. Het documentbeheer kent versiebeheer en heeft een uitgebreide zoek-, filter- en sorteerfunctie. Op je eigen dashboard zie je direct of er nieuwe documenten zijn toegevoegd en of er wijzigingen in documenten zijn doorgevoerd. Zo maak je een vliegende start als je dienst begint. 

Ik wil meer informatie

Documentenbeheer

Dynamisch samengestelde documenten

Het ondersteuningsplan wordt dynamisch samengesteld vanuit het dossier. Je kunt namelijk met meerdere collega’s werken in het ondersteuningsplan. Dit kun je ook doen met de cliënt of zijn wettelijk vertegenwoordigers, via het portaal.
Je ziet altijd de meest actuele versie van het plan op je scherm. Er wordt automatisch bijgehouden welke versie van een document wordt gebruikt. Wel zo makkelijk toch?

Ik wil meer informatie

Ontdek hier wat CARE4 nog meer voor je kan doen

Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving zijn noodzakelijk maar mogen niet ten koste gaan van je werkplezier en de aandacht voor je cliënt.

Lees meer
Chatten

Chatten

Chatten vanuit het ECD CARE4 met cliënt, wettelijke vertegenwoordiging of je collega.

Lees meer
CARE4 Het Dossier

CARE4 Het Dossier

Tijdens je werk wil je bezig zijn met de dingen die er toe doen. Aandacht geven aan je cliënten en ze begeleiden in hun dagelijks leven. In CARE4 leg je de gegevens die de zorg voor de cliënt ondersteunen vast.

Lees meer