Één cliënt, één dossier

In CARE4 leg je de gegevens die de zorg voor de cliënt ondersteunen vast. Het dossier staat in verbinding met alle betrokkenen, zowel de formele als informele zorg. Lees hieronder meer over CARE4.

Een ECD dat het je makkelijk maakt.

Tijdens je werk wil je bezig zijn met de dingen die er toe doen. Aandacht geven aan je cliënten en ze begeleiden in hun dagelijks leven.

Wij snappen heel goed dat administreren en registreren een noodzakelijk kwaad zijn. Maar het is wel belangrijk dat dat goed gebeurt. Natuurlijk mag dit niet (teveel) ten koste gaan van de aandacht voor je cliënten. Met dat uitgangspunt is ons ECD CARE4 opgezet.

 IK WIL MEER INFORMATIE

What you need is what you get.

In CARE4 vind je namelijk alleen de informatie die er voor jou toe doet. ‘What you need is what you get’, zeggen wij altijd. Door een contextueel dashbord en intelligente widgets hoef je niet eindeloos te zoeken, klikken en scrollen. Je hebt in een oogopslag inzicht in alle afspraken en de zorgsituatie van jouw cliënt.

IK WIL MEER INFORMATIE

 

Nooit een stap missen.

Daarnaast word je stapsgewijs meegenomen in het proces. Dit maakt je werk makkelijker. Via logische wizards doorloop je eenvoudig verschillende noodzakelijke stappen. Zo mis je nooit een stap, hoef je je niet druk te maken of je alles wel goed hebt ingevuld. Administratieve lasten worden hierdoor tot een minimum beperkt. Zo blijft er zoveel mogelijk tijd en focus voor je cliënt over.

 IK WIL MEER INFORMATIE

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Optimale ondersteuning

Open platform

Toekomstbestendig

Ontdek hoe CARE4 je verder kan ondersteunen

Uitnutting

Uitnutting

In CARE4 is snel en eenvoudig duidelijk of de zorg die je biedt ook past binnen de afgegeven beschikking.

Lees meer
Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving zijn noodzakelijk maar mogen niet ten koste gaan van je werkplezier en de aandacht voor je cliënt.

Lees meer
Chatten

Chatten

Chatten vanuit het ECD CARE4 met cliënt, wettelijke vertegenwoordiging of je collega.

Lees meer

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vul onderstaande formulier in.