Certificering

Binnen Avinty hanteren we best practices en normen om te voldoen aan de door de zorg geaccepteerde algemene beveiligingskaders. Dit draagt bij aan de bescherming en continuïteit van de zorginformatiesystemen. Avinty is hier transparant in en wil altijd waarborgen dat onze stakeholders kunnen beschikken over de meest actuele versie zijn beide altijd beschikbaar via onze website.

Multisite certificering

Onlangs behaalde de Avinty Holding het multisite certificaat voor de ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510-1. Waarom multisite certificering? Klanten vanuit alle werkmaatschappijen moeten bij Avinty op dezelfde kwaliteit en veiligheid kunnen rekenen. Met multisite certificering vallen meerdere werkmaatschappijen onder één certificering. Dit verhoogt de efficiëntie en draagt bij aan de focus van de organisatie. Hierdoor kunnen zaken collectief worden opgepakt en gewaarborgd, waarmee we aantonen dat alle werkmaatschappijen binnen Avinty op hetzelfde hoogstaande niveau liggen.

Verklaring van Toepasselijkheid

Naast de certificaten stellen wij ook onze Verklaringen van Toepasselijkheid (VVT) beschikbaar via onze website. De VVT geeft een goed beeld waar wij jaarlijks door de onafhankelijke certificerende instelling op getoetst worden.