Wij zijn Avinty.
Dit is ons verhaal.

Softwarespecialisten.

 Wij zijn Avinty. Een nieuwe naam, met jarenlange ervaring.
Hoe dat kan?
We zijn marktleiders en leveranciers van softwareoplossingen uit verschillende zorgmarkten die de handen ineen hebben geslagen. Avinty is ontstaan uit Impulse Info Systems, NederCare, Vir e-Care Solutions en Karify.

Vanuit onze gezamenlijke kennis, ervaring en expertise ontwikkelen en implementeren we innovatieve en betrouwbare oplossingen die de zorg verbeteren. Samen hebben we de missie en ambitie om de zorg betrouwbaar te vernieuwen.

Want goede zorg is van cruciaal belang voor de patient en client.
Voor hen maken wij het verschil. Door elke regel code. 

Onze oplossingen REFLEX, CARE4, USER en KARIFY dragen bij aan de verbetering en vernieuwing van zorg in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en Verslavingszorg, Revalidatie, Jeugd- en Gehandicaptenzorg. 

Met hart voor de zorg.

Net als u zijn wij specialisten op ons vakgebied.
We hebben kennis van de meest betrouwbare en innovatieve software mogelijkheden in de ICT.

We hebben jarenlange ervaring in verschillende zorgmarkten en zijn per branche gespecialiseerd.
Daardoor weten we wat er speelt. En hoe we hier met technologie op in kunnen spelen.
In co-creatie met zorginstellingen ontwikkelen en implementeren we EPD’s, ECD’s en eHealth oplossingen die werken. Oplossingen die volledige aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden van de zorgprofessional. 

We helpen de teamleider werkprocessen goed in te richten. We zijn de financiële levensader voor de zorginstelling. We verlichten administratieve lasten voor de behandelaar. We borgen de wet-en regelgeving. We versimpelen planning en registratie voor de planners. We brengen de regie terug bij de patient en client. 

Zo maken we elke dag het verschil.
 Zodat de tijd echt naar de zorg van de patient is client gaat. Want dat is waar het om gaat. 

Dagelijks werken meer dan 65.000 zorgprofessionals met onze software. En daar zijn we trots op.

 

 

Onze Missie & Visie.
Samen betrouwbaar vernieuwen. 

Onze Missie

De beste zorg voor iedereen.

Samen met zorginstellingen ontwikkelen we slimme en ondersteunende software voor de zorg. Daar zijn we trots op. Altijd met de cliënt en patiënt in ons hart en de nieuwste technologieën in ons hoofd. Hierdoor kan de zorgprofessional excelleren. Want iedere patiënt en cliënt verdient de beste zorg. Daar doen we het voor.

 

Onze Visie

Samen de zorg vernieuwen.

Samen werken we aan de optimalisatie en lastenverlaging van het primaire zorg proces. We ontwikkelen oplossingen waarmee prettig, snel en efficiënt gewerkt kan worden. Met passie werken met en voor onze klanten, zodat tijd echt naar de zorg van de cliënt en patiënt gaat. Dat is onze drive. We blenden de kennis en ervaring van de zorgprofessional met onze expertise van de nieuwste technologieën. Dat zit in ons DNA.

Alleen zo zijn we in staat de meest ultieme zorginformatiesystemen te ontwikkelen en te implementeren. Daardoor leveren onze klanten bewijsbaar betere zorg. Wij zijn zorgvernieuwers, net als jij.

Maak kennis met onze organisatie

Subtitel

Meer informatie; wie is de CEO + toonaangevende key spelers? Wie is de CTO en wat is zijn kijk op techniek etc. Hier laten zien dat we knappe koppen in huis hebben.

Onno Verstegen

CEO Avinty

Henk Koopman

Strategisch Adviseur Avinty

Mark Scharloo

CTO Avinty

Gerrit Bredewoud

Directeur Avinty GGZ

Bjorn de Hoon

Directeur Avinty Jeugd

Avinty in cijfers

Subtitel

Lorem ipsum tekst, of dit geheel weghalen?

 

Zorgprofessionals

Specialisten

Kantoren

Zorginstellingen