7 november 2022Linda Talman, al jaren een bekend gezicht bij de Avinty Revalidatie klanten en de huidige manager Consultancy, zal per 1 januari 2023 de nieuwe directeur van Avinty Revalidatie zijn.

Onno Verstegen, CEO van Avinty: “Onze ambities in de revalidatiemarkt zijn groot, en daarom willen we verder bouwen aan deze business unit met een aparte directeur. Op deze manier willen we de investeringen die we de afgelopen jaren hebben gedaan in REFLEX, naar een uitgebreid en mooi product, ondersteunen met een sterk team. We verwachten hiermee onze vele huidige en toekomstige klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. We gaan met gerichte investeringen, een duidelijke boodschap en focus, de revalidatiemarkt vernieuwen.”

Linda Talman: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Samen met de specialisten van Avinty en onze (potentiële) klanten, gaan we REFLEX succesvol op het juiste moment in de markt zetten. Het Avinty gedachtegoed waarbij patiënt en behandelaar in één omgeving optimaal samenwerken, zal dan ook centraal staan. Allemaal met het doel om de patiënt zo goed mogelijk te laten revalideren. We hebben al veel bereikt in het Avinty EPD waardoor REFLEX de juiste vorm krijgt. Ik zie voor de toekomst nog vele mooie kansen voor verdere doorontwikkeling en innovatie. Het vertrouwen van de directie in mijn nieuwe rol doet me dan ook goed. Dit biedt veel vertrouwen voor een fijne start als directeur.”

Bekend gezicht bij de Avinty Revalidatie klanten
Linda is sinds 8 jaar werkzaam bij Avinty Revalidatie, voormalig VIR e-Care Solutions. Ze is inmiddels een bekend gezicht in revalidatieland. Binnen VIR was ze eerst in de functie van productmanager verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van Ecaris en het REPD. In die functie heeft ze de behoefte van revalidatie instellingen en verschillende eindgebruikers zeer goed leren kennen. Daarnaast heeft ze een achtergrond als (bedrijfs)fysiotherapeut in de zorgsector en heeft zij daar ook al managementervaring in de zorg opgedaan. Als oud zorgprofessional spreekt ze de taal van onze klanten en behartigt zij deze belangen met inhoud en passie. De laatste jaren is ze binnen Avinty verantwoordelijk voor de aansturing van de consultancy met de diverse producten en zorgmarkten waarin Avinty actief is. Door de diversiteit in ervaring, haar hart voor de klanten en haar team, weet Avinty zeker dat zij veel zal betekenen in deze rol.

Manager Consultancy
Linda vervult op dit moment de rol van Manager Consultancy bij Avinty. We zijn op dit moment actief aan het werven voor een nieuwe manager en zijn optimistisch dat we binnenkort een goede opvolger voor haar zullen vinden. Iemand die past bij de behoefte en doorontwikkeling van het team binnen de doelstellingen van Avinty. Linda zal haar nieuwe taak als directeur Revalidatie formeel per 1 januari starten, maar haar taak als manager consultancy pas loslaten wanneer een goede opvolging is gevonden. Om deze overgang voor eenieder zo goed mogelijk te laten verlopen, zal ze hierin worden ondersteund door de directeuren van de andere business units van Avinty.

Share This